FUE-metoden

En effektiv metod för en lyckad hårtransplantation
image

FUE-metoden

FUE är en snabb och effektiv behandling. Vi inleder med att designa hårlinje och sättytor, – virvlar, naturligt fall och inte minst Dina egna önskemål beaktas. Samtidigt värderar vi tagytornas status avseende hårtäthet och övrig kvalitet. Hårgrupper från nacke och huvudets sidor används då de är stabila för transplantation och beständiga för framtiden.

I väntan på implantering förvaras härefter hårtransplantaten i salt/näringslösning. Nästa steg är att göra millimeterstora hudjack i området som skall täckas med nytt hår. Jackens riktning, djup och vinkel är avgörande för resultatet. Härefter sätter vi med pincett in ett transplantat i varje jack, ett precisionsarbete i luppförstoring. Samtliga operationsmoment utföres med steriliserad specialutrustning av högsta kvalitet.Vi arbetar i, för ändamålet designade, operationssalar.

Hos oss på New Hair Clinic, föredrar vi att använda FUE (Follicular Unit Extraction) teknik, som ger minimal smärta under återhämtning, inga synliga ärr och snabbare läkningsprocess och där inga skalpeller, häftklamrar eller suturer används under operationen. Medan FUT-metoden (Follicular Unit Transplantation) kräver avlägsnande av huden, med FUE-metoden avlägsnas follikulära enheter individuellt från patientens givarområde och transplanteras en efter en.

Varför våra kunder återkommer till oss

 • “Jag är själv mycket nöjd med mina två hårtransplantationer i mina vikar hos er. Så nöjd att jag inte längre upplever håravfallet som ett problem för mig. Tätheten både känns och ser bra ut. Ingen, inte ens frisören, kan se att jag gjort något med håret. Det är ju det bästa betyget man kan ge!”
  — Philip, FUE-metoden
 • “Hej!
  Idag för ett år sedan låg jag på bordet.
  Vill bara säga säga hej och så vill jag säga att jag är väldigt nöjd.
  Ha det fint! Härlig semester!”
  — Mattias, FUE-metoden
 • “Jag är otroligt nöjd och det växer så fort. Jag är medveten om att det tar tid, men det går fortare än jag anat. Har rekommenderar jättemånga till er. Hoppas ni alla får en underbar semester!”
  — Elias, FUE-metoden
 • “Jättefint mottagande och genomförande. Hela personalen var professionell och trevlig! Nu är det bara att låta naturen sköta resten. Kan varmt rekommendera New Hair Clinic.”
  — Thomas, FUE-metoden
 • “Bra mottagande. Personalen är proffsiga, noggranna och underbara.. Jag kände mig väl behandlad på mottagningen. Nu väntar jag med spänning på resultatet så om några månader får jag se men redan nu känner jag mig säker på att detta kommer bli kanon. Åter igen tack så mycket :)”
  — Jimmy, FUE-metoden
 • “Då jag tränar kontinuerligt och håller en bra fysisk form, ger mitt hår mig en helhet som jag saknade då jag ofta var rakad på huvudet tidigare. New Hair Clinic har verkligen gjort mig till en mer positiv pappa, sambo, kompis och kollega.”
  — Martin, FUE-metoden
 • “Jag måste säga att det blev ett riktigt lyckat resultat, det blev en otrolig skillnad och jag är oerhört nöjd, tror vartenda transplanterade hårstrå måste ha tagit sig för det blev både tätt och en fin naturlig hårlinje :).”
  — Johan, FUE-metoden
 • “Tack för att ni hjälpte mig att få tillbaka mitt hårfäste igen. Jag vill tacka er för ett utmärkt jobb. Nu kan man äntligen gå förbi en spegel utan att vilja gå och gömma sig.”
  — Lasse, FUE-metoden
 • “Stor skillnad redan! Tack, finns många jag visat detta för och som kommer göra det hos er.”
  — Christopher, FUE-metoden
 • “It was a really pleasant and positive experience at NHC.”
  — Amir, FUE-metoden